Nieuws

Waar en hoe laat wordt AS Roma - Bayer Leverkusen in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt AS Roma - Bayer Leverkusen in de Europa League uitgezonden?

2 mei - 07:40 Laatste update: 14:59

De spanning stijgt in de Europa League nu de halve finales voor de deur staan. Donderdagavond neemt AS Roma het op tegen Bayer Leverkusen in de heenwedstrijd. Beide teams hebben een lange route afgelegd om hier te komen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Bayer Leverkusen is dit seizoen de onbetwiste ster van Duitsland. Na West Ham United en Qarabag uitgeschakeld te hebben in de vorige rondes, zijn ze nu klaar om ook op Europees niveau hun stempel te drukken. Met de Bundesliga-titel al op zak en een nog ongeslagen status in de competitie, is het team ook in de race voor de DFB Pokal.

De ploeg van trainer Xabi Alonso lijkt op weg naar een historisch seizoen. AS Roma, aan de andere kant, heeft zich ook sterk getoond in Europa door teams als Feyenoord, Brighton & Hove Albion en AC Milan te verslaan. Echter, hun binnenlandse prestaties zijn minder indrukwekkend, met een huidige vijfde plaats in de Serie A, vier punten achter de vierde plek, die recht geeft op Champions League-voetbal.

Live AS Roma - Bayer Leverkusen kijken

AS Roma - Bayer Leverkusen begint donderdag 2 mei om 21.00 uur in het Stadio Olimpico en wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.