Nieuws

Waar en hoe laat wordt Marseille - Atalanta in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Marseille - Atalanta in de Europa League uitgezonden?

2 mei - 08:55 Laatste update: 08:55

Donderdagavond staan de halve finales van de Europa League op het programma. Olympique Marseille neemt het op tegen Atalanta. Beide teams zijn ver gekomen, maar willen hun Europse campagne uiteraard bekronen met een finaleplaats. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Marseille, dat dit seizoen als zevende in de Ligue 1 staat, heeft in Europa naam gemaakt door teams als Shakhtar Donetsk, Villarreal en Benfica uit te schakelen. Hun prestaties in Europa zijn des te indrukwekkender gezien ze in een zware groep met Brighton & Hove Albion, AEK Athene en Ajax speelden, dat later naar de Conference League afzakte. Aan de andere kant heeft Atalanta, momenteel zesde in de Serie A, indruk gemaakt door Sporting CP en Liverpool uit te schakelen in de knock-outfase. De Nederlandse inbreng van Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Mitchel Bakker voegt een extra dimensie toe aan het Italiaanse team, wat de wedstrijd nog interessanter maakt voor Nederlandse fans.

Olympique Marseille - Atalanta kijken

De confrontatie tussen Olympique Marseille en Atalanta begint op donderdag 2 mei om 21.00 uur en is live te volgen op ESPN 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.