Opstellingen

Dit zijn de opstellingen van Borussia Dortmund en PSG in de CL-halve finale

Dit zijn de opstellingen van Borussia Dortmund en PSG in de CL-halve finale

1 mei - 19:54

Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain staan woensdagavond tegenover elkaar in de halve finales van de Champions League. Beide ploegen proberen uiteraard een goede uitgangspositie te verschaffen voor de return van volgende week, om een plek in de eindstrijd van het miljardenbal te grijpen. VoetbalNieuws.nl vertelt je wat de opstellingen zijn.

Ian Maatsen (Dortmund) is de enige Nederlander die aan de aftrap verschijnt. Donyell Malen zit op de bank bij de Duitsers, waarbij Karim Adeyemi op rechtsbuiten start. Bij PSG zijn uiteraard alle ogen gericht op superster Kylian Mbappé.

Borussia Dortmund - PSG begint om 21.00 uur in het Signal Iduna Park. VoetbalNieuws.nl doet live verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog vind je hier.

Opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Can, Sabitzer; Adeyemi, Brandt, Sancho; Füllkrug.

Opstelling Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, L. Hernández, Nuno Mendes; Zaïre-Emery, Vitinha, Fabían Ruiz; Dembélé, Mbappé, Barcola.