Nieuws

Nieuws uit Eindhoven: PSV deelt contracten uit aan twee talenten uit de jeugd

Nieuws uit Eindhoven: PSV deelt contracten uit aan twee talenten uit de jeugd

2 mei - 11:57

Het is een mooie dag voor de jeugdafdeling van PSV. De Eindhovenaren hebben het contract van Jordy Bawuah verlengd en daarnaast ook een eerste profcontract uitgedeeld aan een andere jeugdspeler met de naam Fabian Merién.

Bawuah is een zeventienjarige middenvelder die uitkomt in de Onder-18 van PSV. De Belg tekende afgelopen seizoen zijn eerste profcontract, maar krijgt al snel een nieuwe beloning. Het contract van Bawuah is met twee jaar tot en met de zomer van 2026 verlengd. Het heeft alles te maken met de snelle ontwikkeling van de speler, die zijn debuut al maakte voor Jong PSV én ook al meespeelde tijdens verschillende oefenwedstrijden van de hoofdmacht.

Merién tekende vandaag zijn eerste profcontract bij PSV. De vijftienjarige centrale verdediger komt uit in de Onder-16 van de Eindhovenaren, waar ze veel vertrouwen in hem hebben. Het eerste profcontract van de jongeling loopt door tot en met de zomer van 2027.

Het zijn mooie weken voor PSV. Afgelopen donderdag werd de club al officieus kampioen van Nederland en die klus kan zondag worden afgemaakt. Sparta Rotterdam wacht in het Philips Stadion.