Nieuws

Waar en hoe laat wordt AZ - FC Twente in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt AZ - FC Twente in de Eredivisie uitgezonden?

2 mei - 17:06

De spanning in de Eredivisie loopt op nu de strijd om Europees voetbal zich aanscherpt. Deze zondag staat een cruciaal duel op het programma tussen AZ en FC Twente, twee teams die strijden voor een plek die toegang biedt tot de voorrondes van de Champions League. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Twente, momenteel derde, heeft een voorsprong van vijf punten op AZ, dat op de vierde plaats staat. De belangen zijn groot in speelronde 32, met slechts drie speelrondes te gaan. Een overwinning voor Twente geeft de club het eerste Champions League-ticket sinds 2011/2012. AZ, momenteel virtueel in de groepsfase van de Europa League, kan zich geen misstap veroorloven als ze hun positie willen verstevigen of zelfs verbeteren.

Live AZ - FC Twente kijken

AZ tegen FC Twente begint op zondag 5 mei om 16.45 uur in het AFAS Stadion en wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.