Nieuws

Waar en hoe laat wordt het promotieduel tussen Groningen en Roda uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het promotieduel tussen Groningen en Roda uitgezonden?

10 mei - 19:30 Laatste update: 18:47

Op 10 mei weten we definitief wie de tweede ploeg is die direct naar de Eredivisie promoveert: FC Groningen en Roda JC vechten in een rechtstreeks duel uit wie zich naast Willem II weer mag melden op het hoogste niveau. Waar en wanneer wordt deze wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Waar en wanneer wordt Groningen - Roda JC uitgezonden?

Groningen en Roda JC bepalen op 10 mei wie van de twee ploegen direct naar de Eredivisie promoveert. Door een laat gelijkspel van Groningen is de ploeg van Dick Lukkien nog altijd in leven en moet er van Roda worden gewonnen om de tweede plek op doelsaldo over te nemen. Roda heeft genoeg aan een gelijkspel, maar zal niets aan het toeval willen overlaten.

Fans van Roda JC dachten in de voorlaatste speelronde al dat de promotie binnen was, nadat de stadionspeaker omriep dat Groningen op een 2-1 achterstand kwam tegen Telstar. Het bleef echter 1-1, waardoor dit een van de meest spannende KKD-ontknopingen zal worden van de afgelopen jaren. Het duel begint om 20.00 uur, net als alle andere wedstrijden in de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1 in het schakelkanaal. Wie de gehele wedstrijd wil zien moet als ESPN-abonnee online inloggen en op ESPN Extra kijken. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog kom ter zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!