Nieuws

'PSV hoopt nog altijd op komst Driouech, vraagprijs levert echter problemen op'

'PSV hoopt nog altijd op komst Driouech, vraagprijs levert echter problemen op'

9 mei - 06:55 Laatste update: 06:57

Couhaib Driouech hoopt nog altijd op een transfer naar PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller van Excelsior was afgelopen winter al dicht bij een transfer, maar hoopt die deze zomer wel te realiseren.

Afgelopen winter leek een akkoord in de maak. PSV wilde echter niet voldoen aan de vraagprijs van circa vier miljoen euro waardoor de transfer geen doorgang vond. De Eindhovenaren willen de komende weken wederom in gesprek gaan met de Rotterdammers en Driouech zelf. De aanvaller staat volgens het ED te springen om naar het zuiden te verhuizen en zou hij heel graag voor PSV willen spelen. 

PSV wil echter nog altijd niet voldoen aan de vraagprijs van Excelsior. De Eindhovenaren stellen dat de aanvaller aan zijn laatste contractjaar begint en de Kralingers nu langer de tijd hebben om een vervanger te zoeken. In Eindhoven heeft men ongeveer 1,5 tot twee miljoen euro voor Driouech over, een bedrag dat nog ver van de vraagprijs af ligt en een transfer naar is PSV niet de enige mogelijkheid. 'Zaakwaarnemer Anass el Ghouche volgt de zaak met interesse en wacht af met wie Excelsior een akkoord bereikt. Hij denkt dat er andere clubs zijn dan PSV die de voor Driouech verlangde prijs willen betalen.'