Transfernieuws

Engelse geruchten: 'Arsenal laat oog vallen op twee sterkhouders van Ajax'

Engelse geruchten: 'Arsenal laat oog vallen op twee sterkhouders van Ajax'

9 mei - 13:06 Laatste update: 13:20

Arsenal heeft zijn oog laten vallen op Ajax-keeper Diant Ramaj en verdediger Jorrel Hato, meldt The Standard. De Londense club, die recent de kwartfinales van de Champions League bereikte, zoekt een keeper die goed met de bal aan de voet is. Ramaj, pas 22 jaar oud, past in het profiel maar heeft naar verluidt aangegeven niet als reserve te willen fungeren.

Aan de defensieve kant is Arsenal op zoek naar een linksbenige speler, waarbij Hato in beeld is. Ajax zou bereid zijn om Hato, die ze nog minstens een seizoen willen houden, eventueel te verkopen als de juiste aanbieding binnenkomt.

Ondertussen overweegt Arsenal ook een bijzondere transfer door Wojciech Szczesny terug te halen naar het Emirates Stadium, na het mogelijke vertrek van Aaron Ramsdale. Szczesny, momenteel de eerste keeper bij Juventus en oud-exponent van Arsenal, wordt gezien als een geschikte kandidaat om de regels omtrent homegrown spelers na te leven. Het aantrekken van Szczesny zou echter lastig kunnen zijn vanwege zijn hoge salaris bij Juventus.