Nieuws

Samenvattingen: Leverkusen doet het opnieuw, Atalanta en Olympiacos gaan ook door

Samenvattingen: Leverkusen doet het opnieuw, Atalanta en Olympiacos gaan ook door

10 mei - 09:45

Het duurde tot de allerlaatste slotseconde, maar Bayer Leverkusen bleef ook ongeslagen tegen AS Roma. Verder behaalden ook Atalanta Bergamo en Olympiacos een ticket voor een finale. VoetbalNieuws.nl zet de samenvattingen op een rij.

Bayer Leverkusen - AS Roma

Die Werkself hadden wat hulp nodig met een eigen doelpunt, maar Josip Stanisic deed de BayArena helemaal ontploffen met zijn doelpunt in de slotseconde. Bayer Leverkusen bleef door dat doelpunt ongeslagen en het kon na het laatste fluitsignaal van Danny Makkelie ook nog eens de finaleplek van de Europa League vieren.

Atalanta - Olympique Marseille

De tegenstander in Dublin voor Bayer Leverkusen zal Atalanta wezen. Na een 1-1 gelijkspel in Marseille kende de ploeg van Gian Piero Gasperini in Italië totaal geen enkele moeite met L'OM. Met twee Nederlanders in de basis en twee op de bank trad La Dea aan tegen Marseille. Teun Koopmeiners was nog dicht bij een treffer, maar zijn poging raakte de lat.

Olympiacos - Aston Villa

Olympiacos is de grote verassing van het Conference League-toernooi. In Engeland wisten de Grieken Aston Villa al te verslaan en dat lukte in Griekenland wederom. Ayoub El Kaabi zal te boeken gaan als de slachter van The Villains in twee duels tegen Aston Villa scoorde hij vijf keer. Na een hattrick op Villa Park schoot hij in het Georgios Karaiskakis Stadium wederom tweemaal binnen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!