Transfernieuws

Romano: PSG gaat Simons sowieso niet verkopen, meerdere clubs happig op huurdeal

Romano: PSG gaat Simons sowieso niet verkopen, meerdere clubs happig op huurdeal

10 mei - 13:20 Laatste update: 13:20

Paris Saint-Germain gaat Xavi Simons deze zomer sowieso niet verkopen, zo meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert zijn er flink wat clubs, waaronder FC Barcelona, happig om de Oranje-international te huren.

Dat PSG en Simons nog buiten het EK naar buiten zullen treden over de toekomst van de speler, was al even bekend. Wat in ieder geval niet gaat gebeuren, is de verkoop van Simons. De aanvaller zal in Parijs blijven of worden verhuurd aan een club buiten Frankrijk.

De clubs die maar wat graag met Simons in zee willen zijn, noemt Romano ook deels. Logischerwijs zit RB Leipzig daar tussen, maar ook Barcelona wordt genoemd. Mundo Deportivo maakte deze week nog melding van een clausule in het contract van Simons. Indien PSG besluit om hem uit te lenen, dan mag hij zelf bepalen naar welke club hij wil.

Buiten Leipzig en PSG meldt Romano nu ook dat er clubs uit de Premier League geïnteresseerd zijn. Welke clubs dat zijn, laat de Italiaan in het midden. In het verleden werden Arsenal en Manchester United het meest aan de voormalig speler van PSV gelinkt.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!