Antony geeft United-legendes veeg uit de pan: 'Beïnvloeden duizenden fans'

Antony is niet blij met de uitspraken van verschillende legendes van United
6 december 2023 om 12:42

Antony is niet blij met de kritiek die hij heeft gekregen van enkele oud-spelers van Manchester United, zo vertelt hij in gesprek met het supportersplatform The United Stand. De Braziliaan gaat in op uitspraken van Rio Ferdinand, Gary Neville en Paul Scholes.

Antony draagt het stempel van de man van 95 miljoen euro op zich, maar kan dat prijskaartje nog niet per se waarmaken. De voormalig speler van Ajax kwam ook nog eens negatief in het nieuws door de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin. Over de situaties zijn de nodige meningen de wereld in geholpen.

"Zij beïnvloeden duizenden fans met hun onredelijke kritiek, zelfs als ik niet speel. Ik heb ze nog nooit opbouwende kritiek zien geven waar ik beter van word", begint Antony, doelend op de United-legendes. "Ik heb nooit een berichtje van hen gehad hoe ik me voel, zeker nu ik door een turbulente periode ga."

In het restant van het seizoen heeft Antony wel vertrouwen. "Dit seizoen gaat het niet zo goed als we zouden willen. We zijn niet stabiel. Maar we zijn veel spelers kwijt door blessures, fundamentele stukken voor het schaakspel van Erik ten Hag. Als zij terugkeren, zullen de resultaten verbeteren", besluit de aanvaller, die het vanavond opneemt tegen Chelsea.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!