Veerman ziet een stap hogerop wel zitten

PSV'er spreekt zich uit over toekomst: 'Een transfer zou een mooie optie zijn'

16 december 2023 om 09:25

Joey Veerman geniet momenteel bij PSV en is vol lof over zijn teamgenoten. Zelf maakt de middenvelder ook een uitstekend seizoen door en staat hij open voor een transfer aan het einde van het voetbaljaar.

Veerman is een spil in het spel van Peter Bosz bij PSV. De middenvelder is de belangrijkste schakel in de opbouw van de Eindhovenaren, maar blijft bescheiden als het over de prestaties gaat. "We hebben een team met veel jonge talenten die een topseizoen beleven, met een mix van oudere, ervaren spelers die ook een topseizoen hebben. Daardoor plaats je je voor de achtste finales van de Champions League en win je vijftien wedstrijden in de eredivisie", vertelt Veerman in gesprek met de NOS. "Iedere keer wanneer wij het veld oplopen, hebben wij het gevoel: wie kan van ons winnen? Het is lastig uit te leggen, ik denk dat iedereen dat gevoel bij ons heeft."

Voor Veerman is het zijn derde seizoen bij PSV en als het aan hem ligt wellicht ook zijn laatste. "Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn. Mocht het niet gebeuren, dan ben ik ook heel blij bij PSV." Wel geeft Veerman aan dat beide partijen er profijt van moeten hebben. "Als ik heel eerlijk ben, zou ik het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen, maar het is niet altijd aan jezelf."

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.