Inhaaldatum voor bekerduel tussen PSV en FC Twente bekend

Wanneer wordt de bekerwedstrijd tussen PSV en FC Twente ingehaald?

23 december 2023 om 21:36
Laatste update: 23 december 2023 om 20:05

De definitieve datum voor de inhaalwedstrijd tussen PSV en FC Twente is bekend. De bekerwedstrijd ging donderdagavond vanwege de hevige regenval in Eindhoven niet door. Het veld in het Philips Stadion was niet bespeelbaar. Vrijwel direct werd bekend dat de wedstrijd tijdens de wedstrijden in de achtste finales in het bekertoernooi zou worden afgewerkt.

'Wanneer wordt PSV-FC Twente ingehaald?

Via sociale media deelt PSV dat er nu een definitieve datum is vastgesteld voor de inhaalwedstrijd tegen FC Twente. Op woensdag 17 januari ontvangt de ploeg van Peter Bosz om 21.00 uur de bezoekers uit Enschede. De winnaar van de ingehaalde bekerclash neemt het in de achtste finales van het toernooi in De Kuip op tegen Feyenoord. Die wedstrijd wordt naar alle waarschijnlijkheid afgewerkt op woensdag 24 januari. De KNVB komt op een later moment met de definitieve speeldatum voor de wedstrijd.

PSV hervat vier dagen voor de ontmoeting met FC Twente de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Excelsior, waar op 21 januari een uitwedstrijd tegen FC Utrecht wacht. Eind januari sluit PSV de maand januari op de 27e met een thuiswedstrijd tegen Almere City, waarna het op 3 februari naar Amsterdam afreist voor een bezoek aan Ajax. Voor FC Twente wacht op op 13 januari een thuiswedstrijd tegen AZ, waar het op 20 januari speelt tegen NEC.