Wat is de nieuwe streamingdienst 'Feyenoord ONE' en wat is er allemaal op te zien?

Wat is Feyenoord ONE?
10 januari om 13:40
Laatste update: 10 januari om 14:15

Feyenoord heeft woensdag een eigen streamingdienst gelanceerd. De Rotterdammers bieden hun achterban met 'Feyenoord ONE' allemaal content aan van hun club. Wat is de nieuwe streamingdienst precies en wat wordt er op uitgezonden? VoetbalNieuws legt het je uit!

Feyenoord heeft de streamingdienst in het leven geroepen om alle content van de club op één plek te verzamelen. Commercieel directeur Ruud van der Knaap is erg blij met de lancering. "Feyenoord ONE is een waardevolle aanvulling op onze bestaande clubkanalen, zoals de Feyenoord-website, de app, het magazine en de sociale media-kanalen. Met Feyenoord ONE bieden we supporters content van hoge kwaliteit op één plek, waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je wat kijkt en je nooit meer iets hoeft te missen", vertelt hij op de clubsite.

Wat is er allemaal te zien op Feyenoord ONE?

Met Feyenoord ONE heb je toegang tot volledige wedstrijden, exclusieve documentaires, videoseries en historische wedstrijden. Feyenoord is de eerste Nederlandse club met een eigen streamingdienst en treedt daarmee in de voetsporen van onder meer Liverpool, Real Madrid en Juventus.