Kylian Mbappé droomt van deelname aan de Olympische spelen

Mbappé gaat in op toekomstplannen: dit is wat de superster van PSG heeft vertelt

17 januari om 12:05
Laatste update: 17 januari om 12:05

Kylian Mbappé kroonde zich met Frankrijk al tot wereldkampioen met Frankrijk en droomt ook van Olympisch Goud. In 2021 wilde de aanvaller al mee naar de Olympische Spelen, maar bleef desondanks thuis. Tijdens de Spelen van 2024 in eigen land hoopt Mbappé nu wel van de partij te zijn. VoetbalNieuws neemt de toekomstplannen van de superster met je door!

In een recent interview met GQ deelt Kylian Mbappé zijn gedachten over zijn mogelijke deelname aan de Olympische Spelen in Parijs. De 25-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain blijft kalm en realistisch, zelfs te midden van speculaties over zijn toekomst.

Mbappé over Olympische spelen

Mbappé die bekend staat om zijn nuchtere benadering, benadrukt zijn bereidheid om deel te nemen aan de Olympische spelen. 'Ik ben in mijn leven en mijn carrière op een punt aangekomen dat ik dingen niet langer wil forceren', vertelt de Fransman. 'Als ze me laten meedoen, zou ik dat met veel plezier doen. Als het niet mogelijk is, kan ik dat ook begrijpen.' Hoewel bondscoach Didier Deschamps de deur opende voor Mbappé's deelname, blijft de goedkeuring van Paris Saint-Germain een cruciale factor. 'Ik wilde al mee naar Tokyo, omdat ik alles wil winnen en geschiedenis wil schrijven met het Franse team als een speler die ertoe doet', besluit hij.

Terwijl de speculaties over Mbappé's toekomst voortduren, blijft de vraag hangen:zullen we Kylian Mbappé zien schitteren op het Olympische podium in Parijs? De tijd zal het leren.