In deze opstellingen gaan PSV en Twente elkaar vanavond te lijf in de KNVB beker

Dit zijn de opstellingen van PSV en FC Twente in de KNVB beker
17 januari om 20:17

Peter Bosz en Joseph Oosting hebben bekendgemaakt welke elf van PSV en FC Twente vanavond de wei ingaan voor de achtste finales van de KNVB beker. In beide opstellingen zijn wijzigingen te zien in vergelijking met het afgelopen weekend.

Bij PSV neemt Joël Drommel plaats onder de lat, die door Bosz als bekerkeeper is geprofileerd. Dat betekent dat Walter Benítez het met een plekje op de bank gaat doen tegen Twente.

Verder is er ook één echte verrassing te zien op het Eindhovense wedstrijdformulier. Zo speelt Yorbe Vertessen in de basis, in plaats van Malik Tillman en Noa Lang. De Belg wordt in verband gebracht met een transfer naar Union Berlin, maar mag van PSV niet vertrekken. Vertessen mag het nu in ieder geval vanaf minuut één gaan laten zien.

Bij Twente zijn er ook een aantal wisselingen gaande. Zo wordt de zieke Mees Hilgers vervangen door Max Bruns en lijkt het erop dat er met vier middenvelders gaat worden gespeeld. Ricky van Wolfswinkel en Manfred Ugalde lijken het aanvalsduo te worden.

De opstelling van PSV: Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Vertessen.

De opstelling van FC Twente: Unnerstall; Brenet, Bruns, Pröpper, Smal; Sadilek, Eiting, Regeer; Vlap, Ugalde, Van Wolfswinkel.