'PSV en Babadi nog steeds niet akkoord over verlenging, vijf clubs in de markt'

Isaac Babadi en PSV nog niet eens over verlenging, interesse bij Ajax en Feyenoord
22 januari om 23:23

PSV-talent Isaac Babadi stond al in de belangstelling van Ajax en Feyenoord, maar zou zijn carrière ook in buitenland kunnen vervolgen. Volgens het Eindhovens Dagblad houden RSC Anderlecht en Eintracht Frankfurt de contractsituatie van de achttienjarige spelmaker nauwlettend in de gaten.

PSV probeert al maandenlang om het aflopende contract van Babadi te verlengen, maar dat is tot op de dag van vandaag nog niet gelukt. 'De club en het talent zijn wel nog altijd in gesprek, maar de laatste klap kan maar niet gegeven worden', zo schrijft het ED. Beide partijen kunnen het er niet over eens worden aan wie dat ligt. PSV ging aanvankelijk al uit van een mondeling akkoord, maar zo ver lijkt het nog niet.

Zo kan Babadi gesprekken gaan voeren met Ajax en lijkt ook Feyenoord volgens bronnen geïnteresseerd. Het is echter de vraag of de Rotterdammers qua financiën over de brug kunnen komen. Babadi’s zaakwaarnemers zouden ondertussen ook openstaan voor gesprekken in België en Duitsland.

De aanvallende middenvelder maakt ondanks een zeer goede start van het seizoen momenteel weinig minuten bij PSV. Het zou hem bij een eventuele transfer vooral gaan om perspectief op speeltijd. Afgelopen week kwam hij te laat voor het duel van Jong PSV tegen FC Den Bosch en moest daardoor een week lang met de beloften meetrainen. Maandag startte hij tegen De Graafschap weer eens in de basis (4-2 verlies). Daarin wist hij geen onuitwisbare indruk achter te laten.