'PSV en Excelsior ver uit elkaar om Driouech door vraagprijs van enkele miljoenen'

PSV en Excelsior ver uit elkaar rond mogelijke transfer Driouech
30 januari om 13:42
Laatste update: 30 januari om 14:11

Een mogelijke komst van Couhaib Driouech naar PSV lijkt nog niet zo gemakkelijk als gedacht. Excelsior zou naar verluidt namelijk de hoofdprijs vragen voor de aanvaller, zo weet De Telegraaf te melden.

Vanwege het weer uitvallen van zomeraankoop Noa Lang en de aankomende transfer van Yorbe Vertessen, is PSV bezig met de komst van een vervanger. De Eindhovenaren zouden daardoor het oog hebben laten vallen op Driouech. Excelsior denkt volgens het medium 'en absolute hoofdprijs uit het vuur te kunnen slepen' voor de smaakmaker. De Rotterdammers zouden zelfs al aan PSV een vraagprijs van 5,5 miljoen euro hebben aangeven, met daarbij nog een fors doorverkooppercentage. De onderhandelingen zouden daardoor muurvast zitten.

Verderop weet ook het Eindhovens Dagblad een update rond de vermeende interesse in Driouech naar buiten te brengen. Het regionale medium spreekt ook van een vraagprijs van rond de vijf miljoen euro. Diverse buitenlandse clubs zouden daarnaast ook interesse hebben in de aanvaller en zou er al een bod van drie miljoen euro in de maak zijn. 'Het is nog afwachten waar de onderhandelingen de komende twee dagen toe leiden', klinkt het. 'PSV wil zeker enkele miljoenen betalen, maar ook niet ten koste van alles.'

In gesprek met het Algemeen Dagblad gaat Niels van Duinen, technisch manager van Excelsior, in op een mogelijk vertrek van Driouech. De manager geeft aan dat het nog altijd toewerkt aan een zomerse transfer van de smaakmaker. "Schakelen op korte termijn is niet eenvoudig, zeker niet met de kwaliteiten die hij heeft", kaart Van Duinen aan. "Maar dat een club als PSV zich voor hem heeft gemeld is een heel mooi compliment voor hem en voor de club. Iemand als Driouech heeft ontzettend veel kwaliteit en potentie, maar wij hebben als club ook ambitie", klinkt het.