'Feyenoord zet streep door winterse komst Rodríguez, gaat vol voor Driouech'

'Feyenoord zet streep door winterse komst Rodríguez, gaat vol voor Driouech'
1 februari om 07:00
Laatste update: 1 februari om 07:00

Feyenoord heeft een streep gezet door de winterse komst van Luciano Rodríguez. Mede door de tijdsdruk is de transfer niet haalbaar en dus moeten de Rotterdammers doorschakelen. Daarbij gaat nu de volledige focus richting Couhaib Driouech van Excelsior.

Het is Feyenoord niet gelukt om alle seinen op tijd in Uruguay op groen te krijgen om Luciano Rodríguez al tijdens het winterse transferwindow richting Rotterdam te halen. 1908 meldt dat de tijdsnood te groot werd. Toch wil de club nog altijd één extra aanvaller bij de selectie hebben en daarom gaan nu alle pijlen op Couhaib Driouech, aldus het Algemeen Dagblad. Feyenoord wil rond de drie miljoen euro neerleggen voor de aanvaller, al kwam het nog niet tot een concreet bod.

De top van de Rotterdammers zien de transfer als 'een 'zeer interessante gedachte', bevestigen zij tegen het AD. Wel moet de club net als in de competitie de strijd aangaan met PSV. Waar de Feyenoord-top een deal wel ziet zitten geldt hetzelfde voor de PSV-top. Ook zij zien de deal als haalbaar en hebben vertrouwen deze voor het einde van het transferwindow te sluiten.

De Eindhovenaren willen namelijk zich ook versterken met Couhaib Driouech. Eerder verkocht PSV Million Manhoef een nee en dus schakelde het terug naar de vleugelaanvaller van Excelsior. Zijn kamp liet al weten nog vertrouwen te hebben in een deal en volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV zelfs iets meer neerleggen dan drie miljoen euro. Waar speelt Driouech aan het einde van de dag?