Respect voor Henderson: deze Ajax-spelers reageerden onder zijn Instagram-post

Respect voor Henderson: deze Ajax-spelers reageerden onder zijn Instagram-post
6 februari om 11:35

Jordan Henderson lijkt ondertussen al geliefd te zijn binnen de selectie van Ajax. De voormalig aanvoerder van Liverpool maakte afgelopen zondag zijn debuut in de topper tegen PSV. Na afloop reageerden vele teamgenoten onder zijn post op Instagram.

Wat postte Jordan Henderson op Instagram na zijn Ajax-debuut?

'Ik heb van elke seconde genoten. Veel positieve punten om mee te nemen. Op naar de volgende', schreef Henderson na zijn debuut bij zijn post. Onder meer Brian Brobbey, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Kristian Hlynsson, Devyne Rensch, Diant Ramaj, Tristan Gooijer, Jorrel Hato en Anton Gaaei reageerden eronder.

Henderson werd deze winter door de Amsterdammers transfervrij overgenomen van het Saudische Al-Ettifaq, wat uiteraard een enorme transferstunt was. De 33-jarige middenvelder wordt gezien als het ontbrekende puzzelstukje in de formatie van trainer John van 't Schip, die nog nadrukkelijk op zoek was naar een ervaren kracht om de lijnen uit te zetten en de coaching op zich te nemen. Komende zondag kan Henderson zich weer laten zien. Dan staat de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen op het programma.