Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest voor Veerman

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz ziet Veerman terugkeren tegen zijn oude club

11 februari om 12:44
Laatste update: 11 februari om 12:44

PSV neemt het zondagmiddag op tegen FC Volendam. De Eindhovenaren zijn nog altijd ongeslagen en zien in het vissersdorp meerdere sterkhouders terugkeren bij de selectie. VoetbalNieuws vertelt je de verwachtte opstelling.

Peter Bosz had afgelopen week tegen Ajax de nodige personele problemen. De wedstrijd in Amsterdam werd met 1-1 gelijk gespeeld waardoor PSV nog altijd ongeslagen is. Tegen Volendam zullen er echter weer drie punten gepakt moeten worden en dat kan Bosz doen met een teruggekeerde Joey Veerman. De middenvelder is weer volledig fit en wordt tegen zijn oude ploeg in de basis verwacht.

Ook op de bank had PSV aardig wat problemen. Bosz had in Amsterdam maar weinig invallers tot zijn beschikking, maar tegen Volendam keren Ricardo Pepi en Malik Tillman weer terug bij de selectie. Sergino Dest bleek ook niet volledig fit te zijn deze week, maar ook hij is fit en wordt in de basis verwacht. Verder zal Bosz weinig wijzigingen doorvoeren en de kern van zijn team intact houden.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano