vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot gooit de aanval op de schop tegen Almere

25 februari om 08:00
Laatste update: 25 februari om 10:30

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen Almere City. Arne Slot zal in het duel met de promovendus waarschijnlijk weer wijzigingen doorvoeren in zijn elftal en VoetbalNieuws vertelt de verwachtte namen.

Afgelopen donderdag speelde Feyenoord nog Europees. Na 120 minuten voetballen volgden er penalty's en die werden gewonnen door AS Roma. Voor Feyenoord kan de focus nu volledig op de competitie en daar staat nu dus Almere te wachten.

Achterin zal Slot weinig veranderen. De defensie bestaande uit Timon Wellenreuther, Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, David Hancko en Quilindschy Hartman staat als een huis. Op het middenveld zal Slot wederom kiezen voor de gebruikelijke namen. Dat betekent dat Calvin Stengs op tien staat en dat Ramiz Zerrouki op de bank zit. Voorin is het echter wel weer puzzelen. Bart Nieuwkoop, die al meermaals als rechtsbuiten begon, zal op de bank plaats gaan nemen. Voor hem komt Yankuba Minteh terug in de basis. Naast de Gambiaan zullen Santiago Giménez en Igor Paixão komen te spelen.

Vermoedelijk opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman, Timber, Stengs, Wieffer, Minteh, Gimenez, Paixão.