Deze scheidsrechter fluit de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord

Deze scheidsrechter fluit de Eredivisie-kraker tussen PSV en Feyenoord

26 februari om 18:10

PSV en Feyenoord trappen zondagmiddag af om de Nederlandse voetbalfan op een heerlijke wedstrijd te trakteren. Wie is de scheidsrechter die is aangesteld voor deze kraker in de Eredivisie? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Wie is de scheidsrechter bij PSV - Feyenoord?

PSV en Feyenoord lijken al plek een en twee veilig te hebben gesteld in de Eredivisie, maar dat weerhoudt de beide ploegen er niet van om zondag een mooie wedstrijd op de mat te leggen. De scheidsrechter die door de KNVB aangesteld is om het duel in goede banen te leiden, is Serdar Gözübüyük. De geboren Haarlemmer is bekend met grote wedstrijden in de Eredivisie en maakte ook meer dan eens een controversiele beslissing.

Gözübüyük floot al vier keer een wedstrijd tussen PSV en Feyenoord en dat zorgde voor memorabele momenten. In het seizoen 2021/2022 pakte de scheidsrechter in speelronde 32 een hoofdrol door Feyenoord een omstreden strafschop te geven. Gözübüyük had dit seizoen ook al de leiding over het duel tussen Feyenoord en Ajax, dat uiteindelijk gestaakt werd en later opnieuw gespeeld. Dat duel eindigde in 0-4 voor de Rotterdammers.