Opstellingen van PSV en Feyenoord bekend

Bosz wijst vervanger aan voor Veerman, Slot verrast met Feyenoord-opstelling

3 maart om 13:34

PSV en Feyenoord hebben de opstellingen bekendgemaakt. Bij de Eindhovenaren start Mauro Júnior op het middenveld, terwijl bij de Rotterdammers een basisplek is ingeruimd voor Antoni Milambo.

PSV kan zondagmiddag in eigen huis de titel zo goed als veiligstellen. Bij winst wordt het gat op achtervolger Feyenoord namelijk vergroot tot dertien punten. De ploeg van Arne Slot hoopt daarentegen de laatste strohalm te grijpen in het Philips Stadion.

PSV moet het tegen Feyenoord doen zonder Ismael Saibari, Noa Lang en Joey Veerman. Laatstgenoemde wordt vervangen door Mauro Júnior, die het middenveld vormt met Malik Tillman en Jerdy Schouten. De aanvalslinie bestaat uit Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

Bij Feyenoord heeft Slot een basisplek ingeruimd voor jongeling Antoni Milambo. De achttienjarige middenvelder mag starten in Eindhoven, net als Ramiz Zerrouki. De Algerijns international speelt door het ontbreken van Calvin Stengs, die in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen een blessure opliep.

De opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.
De opstelling van Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Zerrouki, Timber, Wieffer; Milambo, Minteh, Gimenez