'Hartman was op weg naar Chelsea: transfer uitgesteld vanwege langdurige blessure'

Quilindschy Hartman mogelijk naar Chelsea
1 mei om 12:25
Laatste update: 1 mei om 12:25

Quilindschy Hartman was aan het onderhandelen met Chelsea. De linksback leek een overstap richting de Premier League te gaan maken, maar zijn knieblessure heeft roet in het eten gegooid. De mogelijke transfer is daardoor uitgesteld.

De Londonse club heeft bij Feyenoord geïnformeerd voor Hartman. De linksback draaide een uitstekend seizoen, maar moest voortijdig afhaken vanwege een kruisbandblessure. 'Het had weinig gescheeld of Chelsea had concrete toenadering met Feyenoord gezocht', aldus 1908.nl. Eerder liet ook Hartman al doorschemeren dat een vertrek dichtbij was voor zijn blessure.

'Chelsea heeft Hartman in de voorbije seizoenen uitvoerig gescout. The Blues opende in de voorbije maanden zelfs al gesprekken met de 22-jarige linksback, die zijn oor ter luister had gelegd', schrijft het goed ingevoerde Feyenoord medium. 'Het is niet uitgesloten dat Chelsea opnieuw toenadering gaat zoeken om Hartman los te weken. Ingewijden melden dat de Engelsen verwacht hadden om Hartman uiteindelijk wel definitief te overtuigen, waarna de belangstelling van Chelsea formeel kenbaar gemaakt zou worden bij Feyenoord. Een miljoenenaanbieding zou daar een logisch vervolg van zijn geweest. De club uit Londen blijft belangstellend, evenals overige clubs uit de Premier League.'

Naast Hartman zijn er wel meer Feyenoorders die in de belangstelling staan van clubs uit de Engelse topcompetitie. Arne Slot gaat de overstap richting Liverpool maken en Lutsharel Geertruida gaat hem mogelijk volgen. Ook David Hancko geniet van interesse.