Waar is de mogelijke kampioenswedstrijd Willem ll tegen FC Dordrecht te zien?

Waar en hoe laat FC Dordrecht - Willem ll
3 mei om 10:00

Willem ll kan de titel in de Keuken Kampioen Divisie ruiken. Met nog slechts twee speelrondes hebben de Tricolores het in eigen handen en tegen FC Dordrecht kunnen zij weer terug promoveren naar de Eredivisie. Waar is het duel te zien en hoe laat wordt er afgetrapt? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live FC Dordrecht - Willem ll kijken

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Willem ll op de deur klopt van de Eredivisie. In een direct duel met nummer drie FC Groningen kon de ploeg al promoveren, maar toen werd het feest uitgesteld. In een kolkend Koning Willem ll stadion scoorde Nick Doodeman de openingstreffer, maar de tegentreffer van Jorg Schreuders gooide roet in het eten. Tegen nummer vier FC Dordrecht krijgt de ploeg van Peter Maes een nieuwe kans, met een overwinning is de promotie zeker.

Winnen is echter iets wat Willem ll de laatste weken wat miinder lukt. Van de laatste vier wedstrijden won de ploeg er slechts één. Dat was het treffen met Jong AZ, maar verder waren er gelijke spelen met Jong FC Utrecht, MVV en dus FC Groningen. FC Dordrecht is daarentegen geweldig in vorm en verloor in 2024 slechts twee keer. De laatste nederlaag stamt van 9 februari en verder werd er van de laatste vijf wedstrijden vier keer gewonnen.

Op welke zender is FC Dordrecht - Willem ll te zien?

FC Dordrecht - Willem ll begint op vrijdag 3 mei 2024 om 20.00 uur. De wedstrijd is in de Keuken Kampioen switch te volgen op ESPN 3 en in zijn geheel online te bekijken op ESPN Extra. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.