Waar en hoe laat wordt Feyenoord - PEC Zwolle in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Feyenoord - PEC Zwolle in de Eredivisie uitgezonden?

3 mei om 13:18

Zondagavond staat in De Kuip het duel tussen Feyenoord en PEC Zwolle op het programma. Beide ploegen zijn bezig aan het einde van een tijdperk. Trainer Arne Slot gaat naar alle waarschijnlijkheid vertrekken bij Feyenoord. De Zwollenaren nemen afscheid van clubicoon Bram van Polen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Feyenoord, reeds verzekerd van de tweede plaats en directe kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League, wil afscheid nemen van Slot met overwinningen in de twee resterende thuiswedstrijden. Voor PEC Zwolle daarentegen hangt deelname aan de Europese play-offs aan een zijden draadje. Hoewel de ploeg weinig meer te winnen heeft in de competitie, zal het de laatste wedstrijden van Bram van Polen, die zijn laatste seizoen speelt, willen afsluiten met winst.

Live Feyenoord - PEC Zwolle kijken

Het duel tussen Feyenoord en PEC Zwolle wordt op zondag 5 mei om 20.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.