Waar en hoe laat wordt Fortuna Sittard - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Fortuna Sittard - PSV in de Eredivisie uitgezonden?
11 mei om 18:13

Kampioen PSV treedt zondagmiddag in speelronde 33 van de Eredivisie aan tegen Fortuna Sittard. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda!

PSV kroonde zich vorige week voor de 25ste keer in de clubgeschiedenis tot landskampioen van Nederland. De Eindhovenaren, die het gehele seizoen al soeverein bovenaan staan, wonnen met 4-2 van Sparta Rotterdam en konden daarna flink feestvieren. Dat is ook zeker gebeurd. Na de huldiging op het Stadhuisplein en het nuttigen van diverse biertjes, kunnen de spelers zich nu opmaken om het puntenrecord in de Eredivisie te gaan evenaren.

Daarvoor moet PSV namelijk de twee resterende wedstrijden winnen, te beginnen met de uitwedstrijd tegen Fortuna, dat in niemandsland verkeert, de play-offs voor Europees voetbal niet meer kan bereiken en ook niet meer kan degraderen. Fortuna speelt dus nog louter om de eer.

Fortuna Sittard - PSV kijken

Fortuna Sittard – PSV begint zondag 12 mei om 14.30 uur, net als alle andere acht wedstrijden. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live en integraal te zien op ESPN 2. Het schakelprogramma op het open kanaal van ESPN is ook een aanrader. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.