NAC Breda - Roda JC op tv

Waar en hoe laat wordt NAC Breda - Roda JC in de play-offs van de KKD uitgezonden?

13 mei om 18:40
Laatste update: 13 mei om 18:40

De spanning in de Keuken Kampioen Divisie bereikt een hoogtepunt met de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. NAC Breda staat tegenover Roda JC in een cruciaal duel dat op maandag 13 mei 2024 plaatsvindt. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live NAC Breda - Roda JC kijken

Roda JC kwam dicht bij directe promotie, maar een verlies tegen FC Groningen heeft die dromen verstoten. In een wedstrijd waarin slechts één punt nodig was voor directe promotie, verloor Roda met 2-0. Nu moet het team zich herpakken en door de play-offs heen vechten voor een plek in de Eredivisie. Als derde geplaatst in de competitie, staan ze tegenover NAC Breda, de nummer acht, in wat belooft een spannende confrontatie te worden.

NAC Breda heeft recentelijk een moeilijke periode doorgemaakt, met slechts één overwinning uit de laatste acht wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Die enige overwinning was tegen Jong PSV thuis. Op basis van doelsaldo is NAC nipt geplaatst voor de play-offs, maar met twee eerdere nederlagen dit seizoen tegen Roda JC, beide met 3-1, staan ze voor een flinke uitdaging. De club zal alles op alles moeten zetten om deze trend om te buigen en een kans te maken op promotie.

Op welke zender is NAC Breda - Roda JC te zien?

NAC Breda - Roda JC begint op maandag 13 mei om 20.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!