Spaanse voorzitter bevestigt dat Mbappé volgend seizoen bij Real Madrid speelt

Kylian Mbappé speelt volgend seizoen bij Real Madrid, aldus Javier Tebas
14 mei om 16:47
Laatste update: 14 mei om 16:57

Kylian Mbappé vertrekt komende zomer naar Real Madrid, zo vertelt Javier Tebas in gesprek het het Argentijnse Olé. De voorzitter van La Liga is ervan overtuigd dat de Franse ster volgend seizoen in zijn competitie speelt.

Dat Mbappé naar Real Madrid vertrekt, hangt al tijden in de lucht. De 25-jarige aanvaller kondigde afgelopen vrijdag zijn transfervrije vertrek aan bij Paris Saint-Germain. De afgelopen maanden ging het al veel over een vertrek naar de Spaanse hoofdstad. Mbappé houdt zichzelf vooralsnog buiten schot, maar dat doet Tebas niet. 

"Hij komt naar Madrid volgend seizoen, ja, ja", aldus Tebas in gesprek met het Argentijnse medium. De bestuurder is zeer verheugd met de komst van de Fransman en deelt een indirect waarschuwingsschot uit aan FC Barcelona. "Mbappé is een van de beste spelers ter wereld. Maar je hebt daar ook Vinicius en Bellingham, Real zal een topploeg hebben."

Toch blijft het nog altijd wachten op de bevestiging vanuit de speler en club. Afgelopen zondag speelde Mbappé zijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes. Ondanks een groot afscheid werd PSG met 1-3 geklopt door Toulouse. De afzwaaiende aanvoerder scoorde die wedstrijd nog wel.