'Real Madrid weigert aflopende contract te verlengen van Modric, die niet weg wil'

Luka Modric vertrekt volgens Relevo zeer waarschijnlijk bij Real Madrid
14 mei om 17:41

Bijzonder nieuws uit Spanje dinsdagmiddag. Real Madrid is niet van plan om het aflopende contract van Luka Modric te verlengen, aldus Relevo. De verbintenis van de Kroaat die o zo veel heeft betekent van De Koninklijke loopt af en zelf zou hij niet weg willen, maar de club denkt er naar verluidt anders over.

Het staat nog niet zwart op wit dat Modric uit Estadio Santiago Bernabéu vertrekt, maar Relevo weet zo goed als zeker dat dit wel staat te gebeuren. Volgens het medium had Modric zelf wel met een jaar willen verlengen, maar is het Real dat tegenwerkt. Jonge talenten als Arda Güler moeten de kans gaan krijgen.

Modric had zijn salaris zelfs wat omlaag willen laten brengen, maar daar willen de Madridistas niets van weten. Aankomende periode zal de club bekend maken dat de Kroaat op transfervrije basis zal vertrekken. Dat zou dan gebeuren met een groots afscheid.

In totaal kan Modric nog maar vier officiële wedstrijden spelen voor Real. Dat zijn de competitiewedstrijden tegen Deportivo Alavés, Villarreal en Real Betis. Het slotakkoord wacht op 1 juni op Wembley. Dan wordt de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund gespeeld.