Waar en hoe laat wordt Roda JC - NAC Breda in de KKD-play-offs uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Roda JC - NAC Breda in de KKD-play-offs uitgezonden?

17 mei om 19:09
Laatste update: 17 mei om 19:09

In de kwartfinale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie nemen Roda JC en NAC Breda het vrijdagavond tegen elkaar op in een spannende returnwedstrijd. Het eerste duel in Breda eindigde in een 3-1 overwinning voor NAC, wat de spanning in de return zeker ten goede komt. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Roda JC - NAC in de play-offs

Roda JC, dat dit seizoen als derde eindigde in de Keuken Kampioen Divisie, miste daardoor net de directe promotie en staat nu voor een lastige opgave. NAC, geëindigd als achtste, heeft al laten zien dat ze op de juiste momenten kunnen pieken. In de wedstrijd van vrijdag, die om 20.00 uur begint, staat er voor beide teams enorm veel op het spel.

De winnaar van deze reeks krijgt in de halve finale te maken met de winnaar van het duel tussen FC Emmen en FC Dordrecht, waarvan de eerste ontmoeting eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het publiek kan een intense strijd verwachten waarbij beide teams alles zullen geven voor die felbegeerde promotieplek.

Live Roda JC - NAC Breda kijken

De wedstrijd Roda JC – NAC Breda is live te volgen op het open kanaal van ESPN vanaf 20.00 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!