Southampton - West Bromwich Albion op tv

Waar en hoe laat wordt Southampton - West Brom in de play-offs uitgezonden?

17 mei om 20:30
Laatste update: 17 mei om 20:30

Op vrijdagavond 17 mei 2024 staat er een belangrijk duel op het programma in de Championship tussen Southampton en West Bromwich Albion. De winnaar zal het op Wembley opnemen tegen Leeds United. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Southampton - West Bromwich Albion kijken

De heenwedstrijd tussen Southampton en West Bromwich Albion eindigde in een doelpuntloos gelijkspel (0-0) in The Hawthorns. Er werd slechts vijf keer op doel geschoten, waarbij The Saints de grotere kansen hadden. In het reguliere seizoen eindigde Southampton als vijfde en West Brom als zesde, met een aanzienlijk verschil in puntenaantal. Southampton behaalde twaalf punten meer dan West Brom, wat hen een voorsprong gaf in de competitie.

Beide teams sloten het reguliere seizoen af met vergelijkbare resultaten in de laatste vijf speelrondes. West Brom wist twee van deze vijf wedstrijden te winnen, net als Southampton. Beide teams eindigden hun seizoen ook met een overwinning; Southampton won met 1-2 van Leeds United, terwijl West Brom met 3-0 van Preston North End wist te winnen. Deze recente overwinningen geven beide teams vertrouwen voor de play-offs.

Op welke zender is Southampton - West Bromwich Albion te zien?

Southampton - West Bromwich Albion begint op vrijdag 17 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!