Bayern München moet weer op zoek: Tuchel blijft toch niet tot volgend seizoen

Thomas Tuchel blijft niet bij Bayern Mûnchen
17 mei om 11:45
Laatste update: 17 mei om 11:45

Thomas Tuchel heeft zelf aangegeven toch niet bij Bayern München te blijven. Eerder leek er toch een akkoord te komen tussen club en coach. Daarmee moet Der Rekordmeister wederom op zoek naar een nieuwe trainer.

"Dit is mijn laatste persconferentie als trainer van Bayern München", zegt Tuchel zelf kort voor het duel met Hoffenheim. Op zaterdagmiddag zal Bayern München op bezoek in de PreZero Arena het seizoen afsluiten. "Er waren zeker gesprekken, maar we zijn er samen niet uitgekomen. De beslissing uit februari blijft daarom staan."

Eerder kwam naar buiten via de Duitse media dat Tuchel en Bayern München er samen uit waren gekomen en dat net als Xavi bij FC Barcelona de trainer toch zou blijven. Niet blijkt minder waar, want na veel afzeggingen gaat er nu ook wederom een streep door de naam van Tuchel.

Eerder polsde Bayern al meedere namen. Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick, Erik ten Hag, Roger Schmidt en Roberto De Zerbi verkochten allemaal hun 'nee' aan de Duitse recordkampioen. Het is daarom nog altijd onduidelijk wie er komend jaar aan het roer gaat staan bij de club.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!