Bizarre wending in Madrid: Modric lijkt toch bij Real Madrid te blijven

'Bizarre wending in Madrid: Modric lijkt toch bij Real Madrid te blijven'

17 mei om 18:40

Luka Modric lijkt zijn contract bij Real Madrid toch te gaan verlengen. Lange tijd leek het erop dat de wegen van de Kroaat en de Spaanse club zouden gaan scheiden, maar volgens Marca en AS is een verlenging een kwestie van tijd.

De verbintenis van Modric loopt komende zomer af en Madrid leek geen plek meer te hebben voor de routinier. De afgelopen weken werd de middenvelder onder andere al in verband gebracht met een transfer naar het Italiaanse Como. Nu lijkt de toekomst van Modric toch in de Spaanse hoofdstad te liggen. Bij de Madrilenen kan Modric voor één jaar bijtekenen, waarmee hij zijn dertiende seizoen ingaat bij Real Madrid.

Modric kreeg de afgelopen seizoenen al te maken met een andere rol bij de Spaanse grootmacht. Trainer Carlo Ancelotti kiest er regelmatig voor om Modric vanaf de bank te brengen of haalt zijn middenvelder eerder in de wedstrijd naar de kant. Dit seizoen kwam de Kroaat in dertig wedstrijden binnen de lijnen in La Liga. Hierin was hij goed voor twee doelpunten en zes assists.

Ook ploeggenoot Toni Kroon lijkt langer in de Spaanse hoofdstad te blijven. Het contract van de Duitse middenvelder liep ook komende zomer af, maar ook hij kan voor één jaar bijtekenen bij Real Madrid.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!