Waar en hoe laat wordt de EL-finale Atalanta - Bayer Leverkusen uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de EL-finale Atalanta - Bayer Leverkusen uitgezonden?
22 mei om 20:54
Laatste update: 22 mei om 20:54

Op woensdag 22 mei staan Atalanta en Bayer Leverkusen tegenover elkaar in de finale van de Europa League. Het Aviva Stadion in Dublin is het decor voor deze spannende wedstrijd. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Atalanta - Bayer Leverkusen in de finale van de Europa League

Atalanta heeft een sterk seizoen achter de rug en staat nu in de finale. Met spelers als Teun Koopmeiners, Hans Hateboer en Mitchel Bakker is er veel Nederlandse inbreng, hoewel Marten de Roon helaas geblesseerd is. Bayer Leverkusen, met Nederlanders Jeremie Frimpong en Timothy Fosu-Mensah, is dit seizoen ongeslagen kampioen van Duitsland.

Leverkusen al een rijke geschiedenis in Europa, met de UEFA Cup-winst in 1988 en een Champions League-finale in 2002. Bovendien maken ze kans op de treble als ze ook de DFB Pokal weten te winnen. Atalanta speelde nog nooit een Europese finale.

Europa League-finale kijken

Atalanta – Bayer Leverkusen begint woensdag 22 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op zowel Veronica als het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!