'PSV wil zomertransfers snel afronden, drie aanwinsten concreet in beeld'

'PSV wil zomertransfers snel afronden, drie aanwinsten concreet in beeld'

19 mei om 14:06

PSV wil deze zomer snel drie nieuwe spelers vastleggen, aldus het Eindhovens Dagblad. De club richt zich op Couhaib Driouech, Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo. Voor die spelers moet PSV nog overeenstemming bereiken met respectievelijk Excelsior, Sporting Portugal en FC Utrecht.

De Eindhovenaren spelen zondag hun laatste competitiewedstrijd tegen RKC in het Philips Stadion. Trainer Peter Bosz wil het seizoen goed afsluiten en topscorer Luuk de Jong helpen. De spelers gaan daarna meteen met vakantie of rusten voor mogelijke interlands. De niet-internationals hebben een programma voor de eerste training op 1 juli. Bij langdurig EK-deelname krijgen spelers zoals Joey Veerman en Jerdy Schouten langer vrij.

Bosz hoopt snel nieuwe transfers rond te krijgen, omdat hij het naar verluidt lastig vindt om later in de zomer spelers in te passen. Technisch directeur Earnest Stewart richt zich op bovengenoemde spelers.

Door het verwachte vertrek van Shurandy Sambo, Patrick van Aanholt en Armel Bella-Kotchap zijn er open posities. Ook Yorbe Vertessen is al vertrokken naar Union Berlin. Joël Drommel wil een nieuwe uitdaging en er kunnen nog meer spelers vertrekken. PSV heeft contractverlengingen aangeboden aan onder andere André Ramalho, Jordan Teze, Mauro Júnior en Olivier Boscagli. Als die spelers niet verlengen, kan PSV ze verkopen om restwaarde te behouden.