Waar en hoe laat wordt FC Emmen - NAC Breda in de play-offs uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie play-off tussen Emmen en NACuitgezonden?
25 mei om 11:34
Laatste update: 25 mei om 11:34

Zaterdagavond nemen FC Emmen en NAC Breda het tegen elkaar op in de return van de halve finale van de play-offs om promotie en degradatie. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar en hoe laat dat duel te zien is.

In Breda speelden beide ploegen met 1-1 gelijk. NAC kwam nog sterk op voorsprong, maar in de slotfase kwam Emmen vanaf elf meter nog langszij. Voor beide ploegen is er dus nog genoeg om voor te spelen en zaterdag is het moment om dat te doen.

Emmen zou binnen één seizoen kunnen terugkeren op het hoogste niveau. De laatste keer dat NAC in de Eredivisie speelde, was in het seizoen 2018/2019. In de finale is Excelsior of ADO Den Haag de tegenstander. Die teams spelen om 20.00 uur tegen elkaar in Rotterdam. Het eerste duel eindigde in een 1-2 zege voor Excelsior.

Waar en hoe laat wordt FC Emmen tegen NAC Breda uitgezonden?

FC Emmen - NAC Breda begint zaterdag om 16.30 uur op De Oude Meerdijk. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van ESPN en Star Channel. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van het duel. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.