Welke scheidsrechters fluiten de play-off wedstrijden voor promotie

Welke scheidsrechters zullen de cruciale play-off duels voor promotie leiden?

24 mei om 09:45

De ontknoping van de play-offs staan voor de deur. Excelsior, ADO Den Haag, FC Emmen en NAC Breda moeten het samen gaan uitvechten wie de finale van de play-offs voor promotie gaat halen. Welke scheidsrechters staan aan de leiding van de returnwedstrijden in de play-offs? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Na een spannende eerste ronde waren ADO Den Haag, FC Emmen en NAC Breda de gelukkige om zich af te vaardigen richting de halve finale in de play-offs. In het gevecht voor promotie waren de eerste twee duels om de finale te bereiken ongelofelijk spannend. Tijdens een oudewerts avondje NAC speelde de Bredanaars met 1-1 gelijk tegen FC Emmen. In Den Haag deed Excelsior ADO wederom pijn door te winnen. Henk Veerman bracht de Hagenezen nog terug in de wedstrijd, maar verzuimde laat in de wedstrijd ook de gelijkmaker binnen te schieten.

Welke scheidsrechter zal aan de leiding staan bij FC Emmen - NAC Breda?

Scheidsrechter Rob Dieperink zal de leiding op zich nemen op de Oude Meerdijk. Na het gelijkspel in Breda zal er veel op het spel staan. FC Emmen hoopt het trauma van de play-offs van vorig seizoen te verwerken, terwijl NAC terug wil naar de Eredivisie voor het eerst sinds het seizoen 2018/2019. Toen degradeerde de club als hekkensluiter met 23 punten uit de Eredivisie. Zeinstra en De Groot zullen de assistenten van Dieperink zijn, terwijl Allard Lindhout acteerd als VAR.

Welke scheidsrechter zal aan de leiding staan bij Excelsior - ADO Den Haag?

Na Sander van der Eijk in de heenwedstrijd, zal Jeroen Manschot de terugwedstrijd in Rotterdam fluiten. In het eigen stadion hoopt Excelsior de eerste stap te nemen richting handhaving en af te rekenen met de slechte reeks van Eredivisieploegen in de play-offs. In het Van Donge & De Roo Stadion moet ADO dus door de misser van Veerman alsnog op zoek naar de gelijkmaker. Manschot zal geassisteerd worden door de heren Vandeursen en Schaap. Jochem Kamphuis is de VAR van dienst.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!