'Bij deze topclub uit de Premier League is Roberto De Zerbi nog steeds in beeld'

'Bij deze topclub uit de Premier League is Roberto De Zerbi nog steeds in beeld'

24 mei om 16:08

Roberto De Zerbi is nog steeds in beeld bij Chelsea om Mauricio Pochettino op te volgen. Dat schrijft The Telegraph. De club heeft een shortlist van vier kandidaten om de nieuwe hoofdcoach te worden.

'De Zerbi op het lijstje bij Chelsea'

De officiële vierde naam op de shortlist van Chelsea is nog niet bevestigd. De Zerbi is nog niet uitgesloten, al wordt hij gezien als een buitenbeentje in de race. De andere kandidaten zijn Enzo Maresca, Kieran McKenna en Thomas Frank. De Zerbi is momenteel transfervrij na zijn vertrek bij Brighton, terwijl Maresca, McKenna en Frank nog onder contract staan bij hun huidige clubs. Brighton zou vijf miljoen pond compensatie willen ontvangen voor De Zerbi, wat goedkoper is dan de vijftien miljoen pond die hij onder contract zou hebben gekost.

In zijn eerste seizoen bij Brighton leidde De Zerbi de club naar Europees voetbal en een elfde plaats in de Premier League. Chelsea plant dit weekend verdere gesprekken met de kandidaten om begin juni een nieuwe coach aan te stellen. Maresca, McKenna en Frank hebben naar verluidt allen interesse in een overstap naar Stamford Bridge.