'Dit besluit heeft Beerschot-coach Dirk Kuyt genomen over zijn toekomst'

'Dit besluit heeft Beerschot-coach Dirk Kuyt genomen over zijn toekomst'
25 mei om 10:33
Laatste update: 25 mei om 10:36

Dirk Kuyt blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer van Beerschot. De Nederlander heeft na een gesprek met eigenaar prins Abdullah besloten om zijn contract te verlengen. Een lucratief contract van twee seizoenen met een optie voor een derde jaar ligt klaar om ondertekend te worden. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Blijft Dirk Kuyt bij Beerschot?

Beerschot beleefde een onrustige periode na de promotie naar de Jupiler Pro League, het hoogste Belgische niveau. Op bestuurlijk vlak was er onenigheid. Zowel de algemeen als de technisch directeur verlieten de club. Minderheidsaandeelhouder Francis Vrancken legde zijn functie als voorzitter neer en stopte als bestuurder. Desondanks heeft Kuyt besloten zijn verblijf bij de club te verlengen.

Kuyt kwam bij Beerschot afgelopen winter als vervanger van de Oostenrijker Andreas Wieland en leidde de paars-witten naar promotie. Zijn contract liep aan het eind van dit seizoen af, maar hoofdeigenaar prins Abdullah kon hem overtuigen met een stevige aanbieding. Abdullah beloofde ook een budget om de ploeg te versterken en competitief te blijven op het hoogste niveau van België.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!