Dit zegt Twente-directeur Arnold Bruggink over de mogelijke komst van Weghorst

Dit zegt Twente-directeur Arnold Bruggink over de mogelijke komst van Weghorst
25 mei om 11:12

FC Twente kijkt na een succesvol seizoen naar de toekomst. Technisch directeur Arnold Bruggink heeft in gesprek met TC/Tubantia zijn plannen voor de club onthuld. Daarin ging hij ook kort in op de mogelijke komst van Wout Weghorst.

Bruggink benadrukt het belang van een brede selectie voor de Europese campagne. "Er komen niet per se meer spelers. Joseph wil dat ook niet. Qua aantallen zitten we best goed. Wij vinden het ook belangrijk plekken over te houden voor jeugdspelers. De spelers die we gaan halen moeten gretig zijn en hier graag willen spelen."

Veranderingen in de selectie lijken dan ook beperkt te blijven, maar hoe zit het met de mogelijke komst van Weghorst, die na een huurperiode bij Hoffenheim terugkeert bij Burnley? De geboren Tukker heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken om graag eens in het rood van Twente te willen spelen. "Ik maak me geen zorgen. Op korte termijn zal er misschien een speler bijkomen, maar ik ga geen namen noemen", aldus Bruggink. "Wout Weghorst? Daar kan ik nog niets over zeggen omdat we afhankelijk zijn van Burnley."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!