'Smal heeft bij Feyenoord getekend en zal komende week gepresenteerd worden'

Gijs Smal heeft getekend bij Feyenoord
26 mei om 21:45

Feyenoord heeft Gijs Smal bijna officieel binnen. Volgens 1908.nl zal de verdediger komende week onthuld worden als nieuwe aanwinst van de Rotterdammers. Het nieuws rondom zijn transfer speelt al langer.

Smal staat al lange tijd op het wensenlijstje in Rotterdam. De verdediger van FC Twente loopt komende zomer uit zijn contract en wilde niet verlengen bij De Tukkers. Feyenoord aasde al langer op zijn handtekening, maar lijkt het nieuws snel bekend te gaan maken. 

Sinds begin maart is al duidelijk dat Feyenoord Smal wilde hebben op het moment dat hij uit zijn contract zou lopen. Komende werkweek is het eindelijk zo ver. Volgens de informatie van 1908.nl zal de linksachter gepresenteerd worden in De Kuip. Zijn contract zou officieel al getekend zijn en ook zouden alle puntjes al op de i zijn gezet.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!