'PSV-verdediger kan transfervrij vertrekken: PAOK toont interesse'

André Ramalho kan naar PAOK
28 mei om 10:50

André Ramalho zou in de belangstelling staan van de Griekse club PAOK Saloniki. De Braziliaan zou transfervrij de deur achter zich dicht kunnen trekken bij PSV. Zijn contract loopt nog tot 30 juni.

PSV en Ramalho zijn nog altijd in onderhandeling over een nieuw contract, maar ook PAOK komt nu om de hoek kijken. De Griekse club zou de verdediger graag transfervrij overnemen van PSV, zo melden het Eindhovens Dagnblad en Voetbal International.

Sinds 2021 maakt de Braziliaan deel uit van de selectie van de Eindhovenaren. Hij kwam over van RB Salzburg uit Oostenrijk, maar dit seizoen kwam er steeds meer kritiek op zijn prestaties. In een eerder interview met Voetbal International liet Ramalho weten soms waardering te missen bij PSV.

Dit seizoen kwam Ramalho tot 33 wedstrijden in de Eredivisie. Een groot gedeelte daarvan speelde hij in de basis, maar richting het einde van het seizoen koos Peter Bosz steeds vaker voor Jerdy Schouten achterin. Ramalho scoorde drie keer in de Eredivisie en leverde één assist af. Eerder speelde hij voor Bayer Leverkusen en FSV Mainz 05 in Duitsland.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!