'PSV richt pijlen op de vervanger van Ramalho en zoekt contact met entourage'

'PSV richt pijlen op de vervanger van Ramalho en zoekt contact met entourage'

28 mei om 20:45
Laatste update: 28 mei om 20:48

PSV is inmiddels het gesprek aangegaan met de entourage van Ryan Flamingo, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De club uit Eindhoven heeft zich nog niet bij FC Utrecht gemeld voor de verdediger. 

Dinsdag zouden PSV en Flamingo in gesprek zijn gegaan over de voorwaarden van een eventuele overstap naar Eindhoven. Op 1 juli staat voor de Eindhovenaren de eerste training op het programma en PSV wil de selectie dan al zo goed als compleet hebben zodat de voorbereiding van start kan. André Ramalho heeft een aflopende verbintenis in Eindhoven en kan rekenen op interesse van meerdere teams, waardoor een vertrek van de Braziliaan niet ondenkbaar is. Flamingo zal bij PSV op de radar staan om Ramalho te vervangen. 

Voor een defenitieve transfer moet PSV nog wel een akkoord zien te bereiken met FC Utrecht. Vooralsnog hebben de Eindhovenaren nog geen contact gezocht met de Domstedelingen en er ligt nog geen bod op de verdediger. Utrecht lijkt hoog in de boom te gaan zitten bij wanneer PSV zich wel in de Domstad meldt. De club zou een bedrag tussen de zeven en acht miljoen euro voor Flamingo verlangen.

Al enige tijd gonst de naam van Flamingo bij PSV. De multifunctionele inzet van de verdediger is een van de voornaamste redenen dat de Eindhovense club gecharmeerd meer van de speler. Flamingo kan naast centraal achterin ook als verdedigende middenvelder fungeren. Naar verluidt was PSV afgelopen winter al concreet voor Flamingo, maar kreeg de club toentertijd een harde 'nee'. Niet alleen PSV hengelt naar de diensten van Flamingo, ook het buitenland lonkt voor de speler van FC Utrecht.