Beelden vrijgelaten Quincy Promes opgedoken: aanvaller druk met muzikale carrière

Voor het eerst zijn er beelden van de vrijgelaten Quincy Promes opgedoken
29 mei om 19:53

Voor het eerst sinds de vrijlating van Quincy Promes zijn er beelden van de speler opgedoken. De aanvaller is onder voorwaarden vrijgelaten en lijkt zich bezig te houden met het maken van nieuwe muziek. 

Op een Instagram-story van het account Fatah is Promes te zien in een muziekstudio. Fatah is een rapper die bekend staat om het dragen van een bivakmuts en heeft ongeveer 400.000 maandelijkse luisteraars op Spotify. Op de story is het duo in een studioruimte te zien van Le Dome Records, dat gevestigd is in Dubai. Het is niet voor het eerst dat Promes muzikaal van zich laat horen. De voormalig Ajacied rapte al eerder over zijn eventuele uitlevering aan Nederland. 

Sinds februari zit Promes in Dubai. De speler verbleef daar met Spartak Moskou, maar werd na een ongeval gearresteerd. Vervolgens vroeg Nederland om uitlevering, vanwege zijn veroordeling voor onder meer grootschalige cocaïnehandel en het neersteken van zijn neef op een familiefeest. Het OM legde Promes een gevangenisstraf op van 7,5 jaar.