Dit zegt de zaakwaarnemer van Feyenoorder Yankuba Minteh over diens toekomst

Dit zegt de zaakwaarnemer van Feyenoorder Yankuba Minteh over diens toekomst

28 juni om 23:30
Laatste update: 28 juni om 23:30

Yankuba Minteh werd afgelopen zomer door Newcastle United uitgeleend aan Feyenoord. Na een succesvol seizoen met elf doelpunten en zes assists in 37 wedstrijden, is zijn toekomst nog onzeker. Zijn zaakwaarnemer Bakary Bojang sprak met ChronicleLive over de huidige situatie van de jonge vleugelaanvaller.

Minteh kwam twee jaar geleden naar Europa en maakte indruk bij Odense BK, wat hem een transfer naar Newcastle United opleverde. "Hij is nog jong en kwam naar Feyenoord waar hij zich als basisspeler ontwikkelde. Zijn groei, zowel op het veld als persoonlijk, is indrukwekkend", aldus Bojang. "Mensen realiseren zich soms niet dat hij nog niet lang in Europa is."

Newcastle heeft zijn ontwikkeling nauwlettend gevolgd. "Newcastle bepaalt waar hij speelt, maar hij zal zeker proberen de manager (Eddie Howe, red.) te overtuigen van zijn waarde. De zomer wordt spannend, en hij wacht af wat er gaat gebeuren", zegt Bojang. "Waar hij ook speelt, hij zal altijd zijn best doen."

Minteh was geliefd in Rotterdam en werd vaak op de fiets gezien, wat zijn bescheidenheid toont. In 37 officiële wedstrijden scoorde de Gambiaan elf keer voor Feyenoord. Bovendien gaf hij zes assists.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!