'Hartman kan naast Chelsea ook op Arsenal-interesse rekenen, ook Hato in beeld'

Volgens The Telegraph heeft Arsenal interesse in Quilindschy Hartman
30 mei om 15:43
Laatste update: 30 mei om 15:47

Arsenal gaat zich mengen in de race om Quilindschy Hartman, meldt The Telegraph. The Gunners willen Chelsea te slim af zijn en de linksback van Feyenoord strikken wanneer hij is hersteld van zijn knieblessure.

Dat Hartman in de belangstelling staat van de Europese top, is bekend. De Nederlander vertelde onlangs nog bij ESPN dat hij dicht bij een overgang naar Chelsea was, maar dat zijn blessure voorlopig roet in het eten heeft gegooid. Hartman heeft er wel vertrouwen in dat The Blues terugkeren in een later stadium.

Daar komt naar verluidt met Arsenal nog een club bij. De club van Mikel Arteta zou in Hartman een lange termijn versterking zien. Dat ziet de club ook nog altijd in Ajax-verdediger Jorrel Hato, klinkt het.

Dat de Engelse topclubs geïnteresseerd zijn in Hartman, zal hem goed doen. De linksback zou zich zonder blessure normaal gesproken nu aan het voorbereiden zijn op het EK met het Nederlands elftal. Nathan Aké, Daley Blind en Micky van de Ven zijn nu de drie linksbacks die zijn positie in kunnen nemen in de basis van Oranje.