'PSV wil zich na play-offs weer volledig op Rotterdams transfertarget storten'

'PSV wil zich na play-offs weer volledig op Rotterdams transfertarget storten'

31 mei om 16:52
Laatste update: 31 mei om 16:55

PSV maakt er na het weekend weer een prioriteit van om Couhaib Driouech naar Eindhoven te halen, aldus het Eindhovens Dagblad. De vleugelspeler was in de wintertransferperiode al dicht bij een overstap naar de landskampioen. 

Volgens het ED wordt het bod van PSV deze keer wel lager dan in de winter. Zowel Feyenoord als PSV waren destijds geïnteresseerd in Driouech, maar uiteindelijk bleef de speler bij Excelsior. De Rotterdammers spelen zondag nog de finale van de play-offs om promotie en degradatie, maar na een 6-2 oorwassing in Breda lijkt de kans groot dat NAC de plek van Excelsior in gaat pikken in de Eredivisie.

Met de degradatie van de club in zicht lijkt de kans dan ook groot dat Driouech gaat vertrekken. PSV wacht de play-offs af en wil daarna de deal zo snel mogelijk zien rond te krijgen. In de winter ging de transfer niet door omdat alles op het laatste moment moest gebeuren en de deadline te vroeg verstreek. Driouech was dit seizoen goed voor zes doelpunten en zes assists in de Eredivisie, terwijl de linksbuiten slechts 26 wedstrijden speelde.