Dit zegt Gakpo over de toekomstige samenwerking met Slot bij Liverpool

Dit zegt Gakpo over de toekomstige samenwerking met Slot
31 mei om 20:20

Cody Gakpo is erg benieuwd naar de toekomstige samenwerking met Arne Slot. De oud-trainer van Feyenoord heeft de overstap naar Liverpool gemaakt, waar hij gaat samenwerken met meerdere Nederlandse spelers. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Gakpo is de voorbije weken vaak gevraag naar de komst van Slot, maar wil niet vantevoren al louter positief zijn. "Ik weet het gewoon nog niet, hoe hij als trainer is en ik heb hem nog niet eerder gesproken. Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?", vertelt Gakpo in gesprek met De Telegraaf. "Maar ik weet wel dat hij het ons bij PSV altijd heel moeilijk heeft gemaakt en als een heel goede trainer bekendstaat, natuurlijk."

"Uiteindelijk zal er een keer een gesprek gaan plaatsvinden wat betreft de situatie van iedere speler en wat de plannen zijn", vervolgt Gakpo, die wel verwacht dat de manier van spelen overeenkomsten zal hebben met de huidige manier van voetballen op Anfield. "Ik denk het wel, anders hadden ze hem niet aangesteld. Als je praat over verzorgd voetbal en hoog druk, met dat laatste als heel groot kenmerk van ons onder Jürgen Klopp, dan is dat ook iets wat we zeker gewend zijn."